Over mij
FAITHwr_Senna

Wie ben ik?

Mijn naam is Senna Faith Soekardjo, ik ben een creatief, betrouwbaar en een ruimdenkend persoon. Ik heb altijd de vraag aan mezelf gesteld; ‘wat wil ik betekenen in deze maatschappij’?’.

Ik heb vroeger in de knoop gezeten met zelf acceptatie, het accepteren van jezelf is één van de lastigste dingen die iemand kan tegen komen in zijn of haar leven.

Nadat ik mezelf heb kunnen accepteren door het veranderen van mijn mindset is mijn leven een stuk leuker, voel ik mij een stuk rustiger, sta ik sterker in mijn schoenen, straal ik zelfverzekerdheid uit en wil ik mijn statement maken.

Wat en hoe

Dit wil ik voor JOU doen

Ik wil je een een zetje geven naar een nieuw hoofdstuk van je leven. Ik wil jou als persoon de zelfverzekerdheid mee geven die ik voel, je leven een stuk leuker en makkelijker maken én jou de kracht geven om je statement te maken als eigen persoon.

Hoe ga ik jou dit zetje geven?


Het merk FAITH laat jou nadenken over wat je draagt en hoe je je uit. De producten worden geleverd met een luxe paper card met een quote erop. Deze quote hoort bij het product wat je hebt besteld, namelijk een kleding stuk met een design erop. De designs en quotes staan in één rechte lijn met elkaar. De designs en quotes gaan over meningen, de kijk op het leven en gedachtes van jongeren.

Als jij je als persoon kan vinden en herkennen in deze meningen, kijk of gedachtes, is mijn kledinglijn iets voor jou! Door deze kledingstukken te dragen uit je jezelf en geef je jezelf een zetje om een nieuwe kijk te creëren. Wat voor kijk hangt af van jou!